Gott Nytt år :P

 Madde och jag på nyår!

r
Eftersom jag inte grattat alla på det nya året vill jag ta och gör det nu :P

:)

Allt känns lite bättre nu. Det är så skönt att få prata av sig lite med sina vänner.
Tack madde för att du finns <3

jag var nere hos madde idag och spelade lite roligt spel och fick prata ur mig lite känslor. Eller aa vi båda pratade ur oss känslor. Vi är i samma situation ungefär iaf detta med vänner.
SEn åkte jag hem och lagade SKIT god mat med mamma. Vi gjorde kycklingvingar och till ´det hade vi nacho tallrik med hemma gjord guaccamole och hemma gjord salsasås det va så gott att jag höll på att tuppa av!!!
Sen somnade jag framför tvn som vanligt. Men det roliga var att jag somnade och sen vaknade jag av att mamma gick ut på balkongen och då trode jag hon gick ut för att ta sig sin morgon cigg. Så dåsig som jag var trodde jag altså att kl va ca 6 på morgonen så jag somnade om och tänkte att mamma väcker mig snart för att jag ska till skolan. Sover lite till och vaknar av att tv är på. Gottar till mig och frågar mamma vad kl är. Hon svarar lungt och fint att kl är 9. Jag flyger upp och skriker och vifftar attjag börjar halv 9!! JAG KOMMER FÖRSENT!!
då brister mamma ut i sitt berömmda asgarv och försöker få ut sig att kl inte är 9 på morgonen utan att kl är 21.00 på kvällen! Ja, det slutar med att vi båda nästan lägger oss ner av skratt!
Så dumt kan det bli :P

Adjö

...

Jag hade bestämt mig för att 2009 skulle vara mitt år och att allt skulle lösa sig för mig.. men det verkar inte bli så..

Jag bor på ett ställe som man skulle kunat kalla "hemma" men nu gör jag inte det utan jag och min mamma bor i hennes killes lägenhet och han är ett SVIN rent ut sagt. Han är nog den elakaste människan man har mött på. Han verkligen förstör för min mamma och gör så att hon och jag börjar bråka om att han beter sig illa. Den senaste veckan har jag sett min egen mamma gråta 3 gånger. Jag dör hellre än att se min fina starka mamma gråta för att han inte kan bete sig. Jag kan inte vara i mitt eget hem utan att få panik attaker.
Jag funderar på att flytta till pappa, men att lämna min mamma är hjärtkrossning för mig! Vet verkligen inte hur vi ska kuna lösa detta! Mår riktigt dåligt nu.

Inte nog med det så sen nyår har allt annat runt mig med gått ned för.. att festa känns bra iaf..Då har jag något för mig och kan göra och vara precis som jag vill. men det har ju sina konsekvenser det med.. tex äckliga gubbar som man får slå sig loss ifrån för att dom ska låta en vara..
Min bästa vän pratar inte med mig heller. Jag har massa andra kompisar jag kan vara med och som jag kan prata med. Men...

Och en kille som man precis har bestämt sig för att släppa totalt och sen bara dyker upp på gatan och ser så himla förbaskat bra ut att man nästan börjar gråta för man vet inte vad man ska tänka eller göra.
Skolan har börjat nu med.
Och studenten som man har längtat till så mycket kanske man inte ens får uppleva.

jag vet helt enkelt inte vad jag ska ta mig till med allt..

RSS 2.0